מתכון: מוע’רבייה (מוגרביה)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]היום אנחנו מבשלים מוע’רבייה שזה תבשיל חומוס עם עוף ובצד פתיתים. אוכל דרוזי מסורתי טעים ויחסית פשוט להכנה. אופן ההגשה: מומלץ להעביר את הפתיתים לקערה, להוסיף מעל מתבשיל החומוס, לסדר מעל את העוף ולפזר בהרט ולימון טרי. מגישים חם.[/vc_column_text][vc_text_separator title=”מתכון מוע’רבייה”][vc_column_text]

מרכיבים:

7-8 ראשי בצל
שמן
כרעיים עוף
מים
גרגירי חומוס
פתיתים / מפתול
תבלינים: מלח, פלפל שחור, קינמון ובהאראת[/vc_column_text][vc_column_text]

אופן ההכנה:

חותכים בין 7 ל8 ראשי בצל וחותכים לרצועות לא דקות מדי.[/vc_column_text][vc_single_image image=”547″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]אחרי טיגון קצר מוסיפים את הכרעיים ואת התבלינים השלמים[/vc_column_text][vc_single_image image=”544″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]לאחר טיגון מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את גרגירי החומוס שהיו בהשרייה יום לפני (אפשר חומוס קפוא – אין הבדל בטעם)[/vc_column_text][vc_single_image image=”548″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]ממשיכים את הבישול על אש גבוהה ואז מוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל שחור, קינמון ובהאראת ומנמיכים את האש ומבשלים עוד כ 5 דקות.[/vc_column_text][vc_single_image image=”545″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]בסיר אחר מכינים פתיתים (הסבתות הכינו את הפתיתים (מפתול) בעצמן, היום הדור הצעיר משתמשים בתחליף המצוי בחנויות).

אופן ההכנה: חותכים בין 2 ל- 3 ראשי בצל בינוניים לקוביות, מטגנים עד לריכוך והזהבה ואז מוסיפים את הפתיתים ואת התבלינים. מוסיפים מים ומבשלים על אש גבוהה עד שהמים נספגים בפתיתים.[/vc_column_text][vc_single_image image=”546″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”549″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]מומלץ לשים את המוע’רבייה מעל לפתיתים, לסחוט לימון ולאכול.. בתיאבון[/vc_column_text][vc_single_image image=”550″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]אם גם אתם מעוניינים להזמין לאירוע שלכם מאכלי קייטרינג דרוזים מיוחדים טבעיים ובריאים. אתם מוזמנים להתקשר אלינו אל קייטרינג דרוזי משפחתי אום ח’ליפה בטלפון 077-220-1328 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

חדשות

אוכל דרוזי בצפון

אוכל דרוזי בצפון – 3 טיפים להכנת המנה המושלמת אם תעשו סקר קטן בין אנשים (גברים ונשים) בגילאי 18 עד

אוכל דרוזי בחיפה

כל מה שרציתם לדעת על אוכל דרוזי בחיפה לפי סקרים שבצעו בקרב נשים וגברים בגילאי 18 עד 50, כ60 אחוז

קייטרינג לאירועים אצלך

לא רק באירועים רבי משתתפים נהוג להזמין כיום קייטרינג לאירועים. יישנן חברות קייטרינג, ואפילו לא מעט מהן, שמספקות אוכל טוב