מתכון: מרק עדשים כתומות

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

העדשים משמשות את בני האדם למאכל כבר מתקופה קדומה. מרק עדשים כתומות הינו מזין ביותר, ומכיל כמות גבוהה מאוד של חלבונים, מינרלים, ויטמינים וסיבים תזונתיים.

הכנו עבורכם מתכון מרק עדשים כתומות בגרסה הבשרית של קייטרינג דרוזי אום ח’ליפה, אפשר כמובן גם להכין מרק צמחוני או אף טבעוני ללא עוף.[/vc_column_text][vc_text_separator title=”מתכון מרק עדשים כתומות”][vc_column_text]

מרכיבים:

2 כוסות עדשים
עוף – כרעיים או כנפיים
2 בצלים
שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל שחור,קינמון, בהאראת, כמון, פלפל חריף טחון[/vc_column_text][vc_column_text]

אופן ההכנה:

מתחילים בהכנת ציר עוף (אפשר להשתמש בכרעיים או כנפיים)[/vc_column_text][vc_column_text]מוסיפים 2 כוסות עדשים אחרי שעברו שטיפה וסינון ומביאים לרתיחה[/vc_column_text][vc_single_image image=”593″ img_size=”large” alignment=”right”][vc_column_text]מגרדים 2 בצלים ומוסיפים שמן זית ותבלינים: מלח, פלפל שחור,קינמון , בהאראת,  כמון ומוסיפים פלפל טחון, אפשר גם קצת פלפל חריף טחון[/vc_column_text][vc_single_image image=”592″ img_size=”large” alignment=”right”][vc_column_text]מוסיפים לסיר וממשיכים את הבישול על אש נמוכה[/vc_column_text][vc_single_image image=”595″ img_size=”large” alignment=”right”][vc_column_text]

אפשר כמובן להכין גם בלי בשר

מומלץ לאכול עם לחם טרי

בתאבון 🙂

[/vc_column_text][vc_single_image image=”596″ img_size=”large” alignment=”right”][vc_column_text]אם גם אתם מעוניינים להזמין אל האירוע שלכם מאכלי קייטרינג מיוחדים טבעיים ובריאים. אתם מוזמנים להתקשר אלינו אל קייטרינג דרוזי משפחתי אום ח’ליפה בטלפון 077-220-1328 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

חדשות

אוכל דרוזי בצפון

אוכל דרוזי בצפון – 3 טיפים להכנת המנה המושלמת אם תעשו סקר קטן בין אנשים (גברים ונשים) בגילאי 18 עד

אוכל דרוזי בחיפה

כל מה שרציתם לדעת על אוכל דרוזי בחיפה לפי סקרים שבצעו בקרב נשים וגברים בגילאי 18 עד 50, כ60 אחוז

קייטרינג לאירועים אצלך

לא רק באירועים רבי משתתפים נהוג להזמין כיום קייטרינג לאירועים. יישנן חברות קייטרינג, ואפילו לא מעט מהן, שמספקות אוכל טוב