היום אנחנו מבשלים מוע’רבייה שזה תבשיל חומוס עם עוף ובצד פתיתים. אוכל דרוזי מסורתי טעים ויחסית פשוט להכנה. אופן ההגשה: מומלץ להעביר את הפתיתים לקערה, להוסיף מעל מתבשיל החומוס, לסדר מעל את העוף ולפזר בהרט ולימון טרי. מגישים חם.
חותכים בין 2 ל- 3 ראשי בצל בינוניים לקוביות, מטגנים עד לריכוך והזהבה ואז מוסיפים את הפתיתים ואת התבלינים. מוסיפים מים ומבשלים על אש גבוהה עד שהמים נספגים בפתיתים.
מומלץ לשים את המוע’רבייה מעל לפתיתים, לסחוט לימון ולאכול..
בתיאבון
אם גם אתם מעוניינים להזמין לאירוע שלכם מאכלי קייטרינג דרוזים מיוחדים טבעיים ובריאים. אתם מוזמנים להתקשר אלינו אל קייטרינג דרוזי משפחתי אום ח’ליפה בטלפון