מתכון: מרק עדשים כתומות
העדשים משמשות את בני האדם למאכל כבר מתקופה קדומה. מרק עדשים כתומות הינו מזין ביותר, ומכיל כמות גבוהה מאוד של חלבונים, מינרלים, ויטמינים וסיבים תזונתיים.
הכנו עבורכם מתכון מרק עדשים כתומות בגרסה הבשרית של קייטרינג דרוזי אום ח’ליפה, אפשר כמובן גם להכין מרק צמחוני או אף טבעוני ללא עוף.
מרכיבים:
- 2 כוסות עדשים
- עוף – כרעיים או כנפיים
- 2 בצלים
- שמן זית
- תבלינים: מלח, פלפל שחור,קינמון, בהאראת, כמון, פלפל חריף טחון
אופן ההכנה:
- מתחילים בהכנת ציר עוף (אפשר להשתמש בכרעיים או כנפיים)
- מוסיפים 2 כוסות עדשים אחרי שעברו שטיפה וסינון ומביאים לרתיחה
- מגרדים 2 בצלים ומוסיפים שמן זית ותבלינים: מלח, פלפל שחור,קינמון , בהאראת, כמון ומוסיפים פלפל טחון, אפשר גם קצת פלפל חריף טחון מוסיפים לסיר וממשיכים את הבישול על אש נמוכה
אפשר כמובן להכין גם בלי בשר
מומלץ לאכול עם לחם טרי
בתאבון