שעועית ירוקה ניחנה בתכונות בריאות במיוחד, אין זה פלא אם כן, שהיא מהווה מרכיב חשוב ובלתי נפרד מהמטבח בכלל, ומהמטבח הדרוזי בפרט. השעועית הירוקה שייכת לקבוצת הקטניות הידועה בעיקר בשל היותה עשירה בחלבונים ודלה בקלוריות, רווח כפול לסועדים. היא מכילה ויטמינים רבים, וכמו כן עשירה בברזל, סידן, מגנזיום, אשלגן ועוד. הוסיפו לכל אלו את הטעם הנפלא, והשילובים הרבים שניתן לעשות איתה, ויש לפניכם מזון על ללא מתחרים.
הכנו עבורכם מתכון שעועית ירוקה (פסולייה) בגרסה הצמחונית של קייטרינג דרוזי אום ח’ליפה
מומלץ לאכול עם לחם טרי
בתאבון