תפריט ארוחת ערב בשרית

  • פיתה דרוזית
  • עלי גפן
  • כרובית בטחינה
  • מנסף אורז עם צנוברים ושקדים
  • מג’דרה: עדשים ובורגול (ללא אורז)
  • חומוס/טחינה/זיתים

סלטים

  • 4 סוגי סלטים: סלט תבולה, ערבי קצוץ, סלט באבא ג’נוש, סלט עגבניות שרי עם נענע וחריף.

עיקריות

  • סינייה: נתחי עוף ותפו”א בתנור
  • שייח מחשי – חציל קלוי במילוי בשר טחון בתנור
  • כופתא: קציצות בשר כבש ברוטב טחינה (או) עגבניות
  • פריקה: תבשיל חיטה עם בשר אדום (או) בורגול ובמיה

שתיה

  • לימונדה
  • קפה ותה צמחים מהפינג’אן

קינוח

  • מגוון סוגי בקלאוות עשיר

תוספות מומלצות בתשלום:

  • כתף כבש ממולא באורז וצנוברים בסגנון מסורתי: 650 ליחידה. (כתף אחת מספיקה לכ- 10 אנשים).
  • פרגית ממולאת עם אורז צנוברים ושקדים: 15 ₪ ליחידה.
  • קדרת בשר טחון עם צנוברים ובצל: 7 ₪ לאדם.
  • קובה במילוי בשר, בצל וצנוברים: 8 ₪ ליחידה.
  • מאפים בשריים מיוחדים (מסאח’נה וספיחה): 7 ₪ ליחידה.

מחירון (מינימום הזמנה: 2,200₪)

  • 130 ₪ לאדם

 

 

שנחזור אליכם? השאירו פרטים בטופס